banner564

Lamborghini kurşunlandı

Larnaka’da öldürülen 34 yaşındaki şahsın ‘tanık koruma’ programında olduğu bildirildi

Lamborghini kurşunlandı
banner598

Güney Kıbrıs’ın Larnaka bölgesinde önceki akşam vurularak öldürülen 34 yaşındaki şahsın tanık koruma programında yer alan Marios Georgiou olduğu belirtildi. 
Georgiou’nun uyuşturucu suçundan yakalandığı, daha sonra polisle işbirliği yaptığı için korumaya alındığı bildirildi.
Rum haber kaynaklarına göre; tanık koruma programında yer alan Georgiou, Larnaka'da sahil yolunda aracının kurşunlanması sonucu hayatını kaybetti. Lamborghini marka aracının içinde öldürülen Marios Georgiou'nun, saldırıya uğradığı sırada araçta yalnız olduğu öğrenildi. 
Rum polisi, Georgiou'nun başından ve kollarından vurulduğunu, ancak atılan kurşun sayısının net olarak bilinmediğini açıkladı. 
Rum medyası, saldırının, Georgiou'nun aracıyla spor salonunda eve dönüş yaptığı sırada düzenlendiğini bildirdi. 
Georgiou'nun vurulmasıyla aracın çukura düştüğü ifade edildi.

Tanık koruma programına alınmıştı
2019 yılında bir uyuşturucu davasıyla ilgili olarak tutuklanan Marios Gerogiou, polisle işbirliği yaptıktan sonra komplo suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırılmış, daha sonra tanık koruma programına girmişti. 
Rum polisi, Gerogiou'ya yönelik ölüm tehditlerinin farkında olduklarını, müfettişlerin bir suç örgütünün saldırısından şüphelendiğini ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini açıkladı. Larnaka polisinin olayla ilgili geniş çapta soruşturması devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474