banner564

Lefkoşa aydınlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Fener Alayı düzenlendi

Lefkoşa aydınlandı
banner598

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Lefkoşa'da Fener Alayı düzenlendi.
Bando eşliğinde Metehan-Dereboyu Kavşağı ışıklarından başlayan Fener Alayı yürüyüşü Atatürk Büstü önünde tamamladı. Fener Alayı etkinliği başkentte renkli anların yaşanmasına neden oldu.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun yanı sıra bakanlık bürokratları, bakanlık personeli, gönüllü öğretmenler, gençler ve halk katıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kupri Island
Kupri Island - 3 yıl Önce

NESİL, ALKOL,UYUŞTURUCU,KUMAR VE FUHUŞ BATAĞINDA DEBELENİRKEN, BUNLAR SHOW YAPIYORLAR...MİLLİYETÇİLİK, SEMBOLLERİN ARKASINA SAKLANMAK DEĞİL, HARKULADE NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR...İLKOKUL ÇOCUKLARI GİBİ BAYRAK SALLAMAKLA İŞLER HALLOLMUYOR.BAYRAĞIN BİR İZZETİ VAR,VE SİYASETE ALET EDİLEMEZ...

ADALET BİR GÜN ELBET !
ADALET BİR GÜN ELBET ! - 3 yıl Önce

LEFKOŞA ZATEN AYDINLIKTI..YOLLAR LAMBUR LUMBUR,ÇİÇEKLENDİRME YOK.ESKİ LEFKOŞA OLMUŞ ÇUKUR......BİR HAVASI YOK LEFKOŞAMIZIN..LEFKOŞA HİSARLAR BİLE BİR HÜZÜN YAŞIYOR.BUNLAR DA , MUTLULUK MESAJLARI VERİYOR ESNAF BATMIŞ AMA VER GAZI....

salvatore dllare
salvatore dllare - 3 yıl Önce

GARBOLİT SABUNU BİLE TEMİZLEMEZ POLİTİKACILARI, VATAN MİLLET SAKARYA İLE MAKYAJ .BİR DE MAKYAJ SİLİCİYE İHTİYAÇLARI VAR. OYSA...KKTCNİN KENDİNE ÖZGÜ GENÇLİK BAYRAMI NERDE ???? COPY PASTE'E DEVAM....ŞAHLAN ŞAHLAN !!!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474