banner564

Lefkoşa’yı mesken tutmuş

İki araçtan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Sia Marro’nun, başka suçları da ortaya çıktı

Lefkoşa’yı mesken tutmuş
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da Haziran ayı içerisinde iki araçtan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Nijeryalı Sia Marro’nun Mayıs ayında da suç işlediği ortaya çıktı. Zanlının Mayıs ayında Gönyeli’de O.Y. isimli şahsın park halindeki aracından içerisinde 500 TL olan cüzdanı çaldığı ortaya çıktı. Şimdilik zanlının hırsızlık yaptığı araç sayısı üçe çıkarken, bu sayının artabileceği belirtildi. Zanlı hakkındaki soruşturma sürerken dün ek süre talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada, Lefkoşa’da Haziran ayı içerisinde iki araçtan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan zanlının Mayıs ayında da suç işlediği belirtildi. Soruşturmayı yapan polis, zanlının 26 Mayıs 2018 tarihinde Gönyeli’de O.Y.’ye ait park halinde araçtan içerisinde 500 TL bulunan cüzdanı çaldığının belirlendiğini söyledi. 

3 gün daha tutuklu
Zanlının diğer suçlarını da hatırlatan polis, 22 Haziran tarihinde Taşkınköy’de S.S.’ye ait park halindeki aracın ön koltuğunda duran kadın çantası ile içerisindeki 20 TL ve banka kartlarını çaldığını tekrarladı.
Zanlının 24 Haziran’da ise Lefkoşa’da Surlariçi’nde Kadife Sokak üzerinde park halinde bulunan L.B.’ye ait araç içerisinden 180 TL değerindeki kadın çantası ve içerisinde bulunan kredi kartını çaldığını da hatırlatan polis, zanlının 27 Haziran tarihinde tutuklandığını, mahkemeye çıkarılarak hakkında bir gün süre ile tutukluluk emri alındığını söyledi. Bu süre içerisinde Gönyeli’deki olayın da aydınlatıldığını, zanlının evinde yapılan aramada çalınan banka kartlarının bulunduğunu belirten polis, soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek, 3 gün daha süre istedi. Mahkeme, zanlının tutukluluk süresini 3 gün daha uzattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473