banner564

Liste kabarık

Apartman dairesi kiralayıp iki genç kadını erkeklere pazarlamakla suçlanan Rosemary’nin ‘müşteri kayıtları’ inceleniyor

Liste kabarık
banner598

Lefkoşa'da kiraladığı apartman dairesinde 23 yaşındaki G.L.S. (K) ile 25 yaşındaki M.M.U.’ya (K) fuhuş yaptırdığı ve bu yolla kazan sağladığı tespit edilen Rosemary Ese Bramioh hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
Zanlı dün ek süre talebiyle mahkemeye çıkarılırken, Rosemary’nin evinde ele geçirilen ve fuhuşla ilgili kayıtların olduğu defterin incelendiği belirtildi.
Defterde ismi tespit edilen şahısların arandığı, ifadelerinin alınacağı bildirildi. 
Soruşturmayı yapan polis,  Rosemary Ese Bramioh’un 2022 yılı Şubat ile Mayıs ayları içerisinde kontrolü altınla bulundurduğu Lefkoşa’daki apartman dairesinde G.L.S. ve M.M. U.’yi para karşılığı fuhuşa teşvik ettiğinin tespit edildiğini anlattı. Polis, zanlının tutuklandığını, tasarrufunda fuhuştan temin edilen kazançları gösteren iki adet defter ve fuhuş geliri olduğuna inanılan 12 bin 500 TL ile 50 dolar bulunduğunu belirtti.
Polis, temin edilmesi gereken ifadeler, olay mahallinde incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu, zanlının tasarrufunda bulunan paranın akıbeti ile ilgili soruşturma yapılması gerektiğini ve defterde yazılı olan bilgilerin araştırıldığını söyledi. Polis, zanlının serbest kalması halinde alınması gereken ifadelere olumsuz yönde etki etme edebileceğini ifade ederek, 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme hakkında ,’fahişelik yaptırma, kontrolü altındaki binada fuhuş yapılmasına izin verme, fuhuşa teşvik’ suçlarından soruşturma yürütülen zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474