banner564

Marketin içkilerini götürdü

Turist olarak ülkeye giriş yaptı, kısa sürede hırsızlık yaparken tutuklandı

Marketin içkilerini götürdü
banner598

  Kuzey Kıbrıs’a turist vizesi ile giriş yapan Lev Lipniaagov, ayağının tozuyla hırsızlık yaptı. Bir marketten sandviç, başka bir marketten de içki çalan zanlı tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılırken, parasız kaldığı için suç işlediğini öne sürdü. Duruşmada, zanlının Ağustos ayında 30 günlük vize ile ülkeye giriş yaptığı ve bir gün arayla girdiği iki marketten alkollü içki ile sandviç çaldığı belirtildi.

   Soruşturmayı yapan polis, zanlının 28 Ağustos 2018 tarihinde Girne’de Mustafa Çağatay Caddesi üzerinde faaliyet gösteren markete müşteri olarak girdiği esnada 12 TL değerinde sandviçi çalarak ayrıldığını söyledi. Polis, zanlının 25 Ağustos tarihinde ise yine Girne Ziya Rızkı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren markete müşteri olarak girdiğini ve bin 350 TL değerinde içki çaldığını belirtti. 
   Her iki market sahibinin şikâyeti üzerine kamera görüntülerinin incelenerek, zanlının eşkâlinin belirlendiğini ve 28 Ağustos tarihinde 20 Temmuz Caddesi Kordonboyun’da tespit edilerek tutuklandığını ifade eden polis, Girne’de farklı tarihlerde benzer suçların işlendiğine dikkati çekti. Polis Denyalı, zanlının soruşturma amaçlı 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı, parasız kaldığı için bu suçları işlediğini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474