banner564

Moral depolandı

Tufan Erhürman, Güzelyurt’taki partililerle buluşarak yeni dönemin yol haritasını paylaştı

Moral depolandı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 13 Kasım’da gerçekleştirilecek büyük kurultaya giderken başlattığı genişletilmiş ilçe toplantılarına önceki gün akşam Güzelyurt ile devam etti.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter ve Genel Başkan adayı Tufan Erhürman, bölgeli partililerle buluşarak yeni dönemin yol haritasını paylaştı.
Açıklamada, partililerin moral depoladığı, üyelerin toplantıya interaktif katılımda bulunduğu, üyelerden birinin, “Bugüne kadar neredeydin Tufan Hoca” demesinin de toplantının anekdotlarından biri olduğu belirtildi. 
Tufan Erhürman konuşmasında, yeni CTP’yi birlikte yaratacaklarını söyleyerek, her bir üyenin önünde önemli görevler olduğunu vurguladı. Erhürman artık siyasetin boş laf üzerinden değil, icraat, plan, proje üzerinden yapılacağını, sol bir parti olduklarını ve bunun gereklerini yerine getireceklerini, hükümete hazırlıklı ve çok daha güçlü geleceklerini vurguladı. 
Erhürman sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Sürekli birileri bizi gözetliyor. Kafalarında, ‘bunlar acaba toparlanabilecek mi, yoksa bunlar artık bitti, dağıldı mı, bir daha bir araya gelmeleri mümkün mü?’ sorusuyla gözetliyorlar. Kurultayımız, 46 yıllık CTP’nin kendini ispat edeceği, ben varım ve burada olacağım, bu ülkeye demokrasiyi, adaleti ve barışı ben getireceğim diyeceği, hep birlikte buradayız diyeceğimiz gündür…”
 
“Sokakta olacağız”
Yeni CTP’nin bu konudaki politikaları üretecek tek parti olacağını ve bu defa iktidara gelindiğinde son derece hazırlıklı olan bir CTP yaratacaklarını dile getiren Erhürman, “Hele bir iktidara gelelim de sonra düşünürüz demeyeceğiz. Kurultaydan hemen sonra kamuoyuyla projelerimizi paylaşacağız. Yeni CTP bir şeyi daha yapmak zorundadır. Yeni CTP; evet birbirimizi sokakta bulmadık, evet biz birbirimizi sokakta bırakmayacağız ama biz yine birlikte sokakta olacağız diyen CTP olmak zorundadır” dedi. 
Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali de yaptığı konuşmada, kısa süre önce ilçe kongresini gerçekleştirerek mümkün olduğu kadar genç arkadaşlara görev vermeye çalıştıklarını, deneyimlerini onlara aktarıp bu uzun yolu birlikte yürüyeceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473