banner564

Muhammed bu ne cüret

Çaldığı kredi kartıyla Türkiye’ye kaçtı, paraları çekip yedi, 7 yıl sonra ülkeye geri dönünce yakalandı

Muhammed bu ne cüret
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’de, 7 yıl önce bir araç içerisinden kredi kartı çalan Muhammed İpek, Türkiye’ye kaçtıktan sonra bankamatikten 5 bin 760 TL ile 3 bin 440 dolar para çekti.
 Önceki gün ülkeye geri dönen zanlı, giriş yaptığı esnada tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı, dün nöbetçi mahkeme emri ile tutuklandı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Mehmet Uyguner, zanlının, 5 Aralık 2016 tarihinde, H.İ. isimli şikayetçiye ait araç içerisinden kredi kartını sirkat ettiğini açıkladı. Polis, zanlının, konu kredi kartı ile Türkiye’de, bankamatikten 5 bin 760 TL ile 3 bin 440 dolar para çektiğini bildirdi.
Konu tarihte yapılan şikayetin ardından zanlının Türkiye’ye çıkış yaptığının belirlendiğini ve aranan şahıs ilan edildiğini belirten polis, 14 Kasım’da ülkeye geri dönerken, tespit edilerek gözaltına alındığını açıkladı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın sürdüğünü bildiren polis, mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed ipek
Muhammed ipek - 5 ay Önce

Bilmeden konuşmayın benim 10 asgari ücret alacağım var ve kredi kartını şifresi ile birlikte verdi git parayı çek diye ama komplo kurduğunu benden kurtulmak istediğini nerden bilebilirdim bilip bilmeden konuşmayın haklı iken haksız duruma düştüm yalan haber yapmakla bir yere varamazsınız beni bilen bilir

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473