banner564

Müjdeli haber

Kamu-Sen’in fidan dikme etkinliğine katılan Sucuoğlu, ebe ve hemşirelerle ilgili yasa tasarısının gelecek hafta Bakanlar Kuruluna sunulacağını açıkladı

Müjdeli haber
banner598
Yılmaz YAKAR
Gazimağusa Devlet Hastanesi bahçesinde Kamu-Sen tarafından gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katılan Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu sağlık çalışanlarına müjdeli haber verdi.
Sucuoğlu, kamuda çalışan ebe ve hemşirelerle ilgili yasa tasarısının önümüzdeki hafta Bakanlar Kurulu’na sunulacağını açıkladı.
Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde uzun süredir arızalı olan soğutma sisteminin arızasının ay sonuna kadar giderilerek yeniden devreye konulacağını kaydeden Sucuoğlu ayrıca, önceden alınan karara doğrultusunda hastane başhekimleriyle ilk toplantısını dün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdi.
Sucuoğlu fidan dikme etkinliğinin de sağlık merkezleri ve hastanelerdeki yeşil alanların hastaların psikolojisine de olumlu katkı yapması açısından önemli olduğunun altını çizdi.
Kamu-sen Başkanı Mehmet Özkardaş da ülkenin orman fakiri olduğunu, 41. kuruluş yıldönümü nedeniyle farkındalık yaratarak fidan diktiklerini kaydetti.

Kamu-Sen’den anlamlı bağış
Öte yandan Kamu-Sen, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nı ziyaret ederek, para bağışında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474