banner564

NET HOLDİNG 50. YIL ORMANI İÇİN FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Net Holding’in 50. kuruluş yıl dönümü anısına, Mersinlik bölgesinde 50 bin fidan ile oluşturulan “Net Holding 50. Yıl Ormanı” için fidan dikim şenliği düzenlendi

NET HOLDİNG 50. YIL ORMANI İÇİN FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner598

 Anlamlı etkinliğe; Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müdürü Reşat Değirmenci, Orman Dairesi Müdürü Ercan Poyraz, Net Holding ve Merit Otellerinin yöneticileri, personeli ve aileleri katıldı. Büyük ilgi gören ve bir şenlik havasında geçen organizasyonda binlerce fidan toprak ile buluştu.

Kuzey Kıbrıs’a 25 yıldır yaptığı yatırımlarla turizm sektörünün öncüsü olan Net Holding, sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık misyonu ile kuruluşunun 50. yıl dönümünde Kuzey Kıbrıs’a kalıcı bir eser bırakma hedefiyle yola çıktı. Yıllardır turizme ve ekonomiye yaptığı katkıların yanı sıra eğitime, doğal hayata, sokak hayvanlarına ve toplumun ihtiyaçlarına dokunan projeler üreterek ülkeye değerli katkılar sağlayan Net Holding, 50. yılında Kuzey Kıbrıs’ın doğasına miras bırakma kararı aldı. “Her yıl için bin fidan” sloganıyla 50 bin fidan bağışlayan Net Holding, yangında hasar gören Mersinlik bölgesinin yeniden yeşillendirilmesine önemli bir destek verdi.  

Mine Gürses: “Net Holding 50. Yıl Ormanı, bizim bu topraklara borcumuz”

Net Holding olarak böyle bir organizasyonu gerçekleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses, “Bizler de bu topraklarda yaşıyor ve çalışıyoruz. Net Holding 50. Yıl Ormanı, bizim bu topraklara borcumuz” dedi. Net Holding’in 50. yılı dolayısıyla Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk’un, adada kalıcı olarak neler yapılabilir sorusu üzerine Meritta Club Direktörü Burak Sarıkaş’ın 50 bin ağaç dikimi önerisi ile yola çıktıklarını belirten Gürses, “Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile yürütülen görüşmeler neticesinde protokol imzalanarak 50 bin fidan bağışlandı. Bugün de Net Holding ailesi olarak fidanlarımızı dikiyoruz. Net Holding, bu topraklara yatırım yapmaya, kazandırmaya ve yeşillendirmeye devam edecektir” dedi.

Ercan Poyraz: “Müdürlüğüm ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı adına tüm Net Holding yöneticileri ve çalışanlarına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım”

Net Holding ile imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğinde bir arada olduklarını belirten Orman Dairesi Müdürü Ercan Poyraz, “Müdürlüğüm ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı adına tüm Net Holding yöneticileri ve çalışanlarına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Bugün burada hep birlikte, Mersinlik yangınının yaralarını sarmak üzere yaklaşık 1500 fidan dikimini gerçekleştirdik. Bu fidanlar ülkemizin yeşilliği adına, önümüzdeki nesillere bizlerden armağan olsun” dedi.

Merit Çalışanları: Mutlu ve gururluyuz…

Diyalog’a konuşan Merit çalışanları ise Fidan dikimiyle birlikte mutlu olduklarını belirtti. Merit çalışanları “Biz doğanın yaralarını sarmak için buradayız ve çok heyecanlıyız diktiğimiz her fidan yeşersin ve umut olsun Bu projede katkılarını esirgemeyen Besim Tibuk’a teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca her bir arkadaşımız diktikleri fidana kendi isimlerini verdiler fidanları toprak ile buluşturmanın mutluluğu ve kıvancı içindeyiz” ifadelerini kullandılar..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Avukat Leyla Çizmecioğlu
Avukat Leyla Çizmecioğlu - 1 ay Önce

Müvekkillerimi dolandırırım

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474