banner564

Oldu mu ya!

Kuzeye geçen 80 yaşındaki Rum kadının motosikletle önünü keserek para ve cep telefonuna el koymakla suçlanan Erkan Sapan teminatla serbest kaldı

Oldu mu ya!
banner598

Lefkoşa’da Kuzey Kıbrıs’a gelen 80 yaşındaki Rum kadının motosikletle önünü keserek para ve cep telefonunu çaldığı belirtilen Erkan Sapan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Zanlı 15 bin TL nakit teminat ödeyerek, yargılanıncaya kadar serbest kaldı. 
Duruşmada iddiaları aktaran polis, Erkan Sapan’ın 9 Eylül 2021 tarihinde saat 23.15 sıralarında Osman Örek Caddesi üzerinde yönetiminde bulunan PA 112 plakalı motosikletle, Iroulla Charalampous’un KNN 836 plakalı aracının önünü kestiğini söyledi. Polis, zanlının durdurduğu aracın arka kapısını açarak, koltuk üzerinde bulunan çantayı ve içerisinde muhafaza edilen yine Samsung Galaxy marka cep telefonunu, adına Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartını ve 400 Euro nakit parayı çaldığını ifade etti. 
Olayın ardından zanlının tutuklandığını belirten polis, soruşturma amaçlı 3 gündür hücrede tutulduğunu söyledi. Polis, bu süre içerisinde soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti. 
Mahkeme,15 bin TL nakit teminat yatırması ve 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartlarıyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 3 yıl Önce

TÜRKİYEDE NE VARSA BURDA OLACAK !!!!!!!!

KAPKAÇÇILARI DA GELDİ, TAKIM TAMAMLANDI VE ANADOLUYA BAĞLANDI.PİKNİK ALANLARINA DA ÇÖPLERİ ATAN BUNLAR, ARABA CAMLARINDAN DA FIRLATAN BUNLAR.MEDENİYET GELDİ KKTCYE .

Doğrucu
Doğrucu - 3 yıl Önce

Haklısın, bir önceki haberde güney kıbrısta yaşayan ingiliz kadın ve italyan sevgilisi girnede bir otele yerleşip hırsızlık yaptılar ve kameradan tesbit edilip yakalandılar , onlar da Türkiyeden geldi değil

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Fenalık geçirdi başlıklı haber herşeyi anlatır bu da GERMANIUM'a kapak olsun, hırsızlık yaparken değil ama yakalanınca fenalık geçiren ingiliz kadın la italyan erkek arkadaşı

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473