banner564

Özgürgün: Kırmızı çizgiler aynı

Hüseyin Özgürgün, CTP ile hükümet kuruldu diye UBP’nin Kıbrıs konusundaki ideolojisinin değişmediğini belirtti

Özgürgün: Kırmızı çizgiler aynı
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP)Genel Başkanı ve Genel Başkan adayı Hüseyin Özgürgün Dipkarpaz, Yenierenköy, Mehmetçik, Büyükkonuk, Kaplıca ve İskele’de partililerle buluştu, açıklamalarda bulundu.
Hüseyin Özgürgün, CTP ile hükümet kuruldu diye UBP’nin Kıbrıs konusundaki ideolojisinin değişmediğini asla da değişmeyeceğini ifade etti.
Özgürgün, Kıbrıs konusunda UBP’nin altını kalın ve kırmızı çizgilerle çizdiği, olmazsa olmazları bulunduğunu; Bunların, herhangi bir anlaşmada, iki kesimlilik, iki eşit devlet, Anavatan Türkiye’nin etkin ve fiili garantisi olduğunu, bu konularda geri adım atmayacaklarını kaydetti.
Özgürgün, halkın beklentilerine yanıt verecek geniş tabanlı bir hükümetin mutlaka başarılı olacağına inanç belirterek, gençlerin istihdamına olanak sağlayacak şartların yaratılmasının en önemli hedefleri olduğunu kaydetti.

Adaylar eylem ve söylemlerde hassas olmalı
Öte yandan Hüseyin Özgürgün, “kurultayda son haftaya girilirken, tüm başkan adaylarını, kendilerini üyelerine anlatırken, yarış ruhu ve heyecanı içinde yaptıkları eylem ve söylemlerde parti birliğinin, bütünlüğünün ve huzurunun bozulmaması konusunda hassas olmaya” çağırdı.
Aynı zamanda 7 genel başkan adayından biri olan Özgürgün, yazılı açıklamasında 20. Olağan Kurultay’ın her yönüyle kritik bir dönemde yapılacağının bilinci içerisinde olduklarını belirterek, UBP’nin 40 yıllık yaşamında ilk kez genel başkanlık ve parti meclisi üyeliği seçimlerinde bu boyutta çok adaylı bir seçim yaşanacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473