banner564

Polise yalvardılar

Kaza yapan aracın içinden uyuşturucu çıktı, şüpheli hareketlerde bulunan 4 Pakistanlı tutuklandı

Polise yalvardılar
banner598
Melin DOBRAN
Pakistan uyruklu Said S.S.Baleg’in kullanımındaki ZNH 784 plakalı kiralık araç, önceki gün Taşkent yakınlarında kaza yaptı. Kazanın ardından olay yerine giden polis ekiplerini, sürücü ve araçtaki 3 yolcunun hareketlerinden şüphelendi.
Polisin araçta yaptığı aramada, arka koltukta 200 miligram bonzai, ön koltuk üzerinde ise, tütün ile karışık içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan yarım sigara ele geçirildi. 
   Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesine bilgi verilmesi ile zanlılar soruşturma amaçlı tutuklandı. Said Shukri Said Baleg, Mohamed Algrabli, Anas Ali Abdalla ve Malek Mohamed Ali’nin yalvarmasına karşın görevini yapan polis tutukluluk talebi ile zanlıları dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye olayla ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, zanlıların önceki gece meydana gelen trafik kazasında tutuklandıklarını söyledi. 

3 gün tutuklu kalacaklar
Polis, alınan bilgide Taşkent’te Şehit Hüseyin Yusuf Sokak üzerinde kiralık bir aracın kaza yaptığını ve araçta gerçekleştirilen aramada uyuşturucu madde olduğuna inanılan 200 miligram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ve yine içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık bir adet sigara ele geçirildiğini söyledi. Polis, tutuklanan 4 zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, soruşturma amaçlı 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474