banner564

Rahat durmuyor

Ayrılma aşamasında olduğu eşinin yerini öğrenmek için polise yalan ifade veren Caner Şener bu kez de bir şahsın üzerine bıçak ile yürüdüğü için tutuklandı

Rahat durmuyor
banner598

 Suna ERDEN

Ayrılma aşamasında olduğu eşinin yerini öğrenmek için polise yalan ifade veren Caner Şener bu kez de bir şahsın üzerine bıçak ile yürüdüğü için tutuklandı. Zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne Adli Şube’de görevli Polis memuru Serhat Özcü, Zanlı Caner Şener’in 4 Mart tarihinde meydana gelen telefonda taciz, 12 Nisan’da kanunsuz bıçak taşıma ve mahkeme emrine riayet etmeme suçlarından tutuklandığını söyledi.
Özcü, zanlının 4 Mart tarihinde kendisi ile görüşmek istemeyen Özkan Özkaral’ı defalarca aradığını, tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yazdığını belirtti.

Özkaral’ın üzerine yürüdü
Özcü,  zanlının 12 Nisan tarihinde ise Özkaral’ın çalıştığı makinist dükkâna gittiğini, ceketinin koluna sakladığı ve henüz tespit edilemeyen bıçak ile Özkaral’ın üzerine yürüdüğünü ifade etti.
Özcü, zanlının 6 Mart tarihinde işlediği amme fesatçılık suçunu da hatırlattı. 
Polis memuru Özcü, 6 Mart’ta şubeye gelen zanlının ayrılma aşamasında olduğu eşi D.Ş’nin 11 bin TL nakit parasını çaldığına dair ifade verip, şikâyetçi olduğunu söyledi. 
Polis, şikâyet üzerine soruşturma başlatıldığını, tanık ifadelerine başvurduklarını ve para ile ilgili araştırmalar yaptıklarını kaydetti. 

Amme fesatçılığından serbest kaldı
Polis, soruşturma sonucu zanlının yalan ifade verdiğini, bir buçuk yıldır görüşmediği eşinin yerini öğrenmek için böyle bir yola başvurduğunu tespit ettiklerini belirtti. 
Zanlının “amme fesatçılığı” suçundan teminatla serbest kaldığını belirten polis, 25 Mart tarihinden beridir teminat şartı olan ıspat-ı vücut yükümlülüğünü yerine getirmediğini belirtti. 
Zanlının önceki gün Girne’de tespit edildiğini, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, 3 gün süre talep etti. Mahkeme 3 gün süre ile zanlının tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474