banner564

Sahte Chanel’e dikkat

Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen polis hem gümrüksüz mal buldu, hem de ucuz ürünlere farklı etiketler yapıştırılıp yüksek fiyatlara satıldığını tespit etti

Sahte Chanel’e dikkat
banner598

 Suna ERDEN

Alınan bir ihbar üzerine kiralık araçta yapılan aramada ele geçirilen gümrüksüz parfümler ile kol saatlerinin ucu sahte ürünlere dayandı.Kullanımındaki araçta gümrüksüz eşyalar bulunarak tutuklanan Bülent Tolum ile soruşturmanın devamında tespit edilen Armağan Hepbektaşoğlu’nun Girne’de kaldıkları otel odasında gümrüksüz kol saatleri, parfümler ve üstüne sahte "duty free" yazılı barkotlar yapıştırılmıiş kutular bulundu. İki zanlının ülkede turist olarak bulundukları, valiz ticareti yaptıkları öğrenilirken, polis zanlıların sahte etiketli ürüleri yüksek fiyatlardan sattıklarını belirledi. 
İki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, 14 Şubat 2019 tarihinde saat 20.00 sıralarında Lefkoşa’da Bülent Tolum’un kullanımında bulunan ZMZ 258 plakalı kiralık araçta arama yapıldığını, gümrüksüz 5 adet Bleu De Chanel marka parfüm ve 9 adet Tager marka kol saati bulunup emare olarak alındığını belirtti. Bülent Tolum’un Girne’de kaldığı otelde yapılan aramada ise gümrüksüz 30 adet Tager marka kol saati bulunduğunu söyleyen polis, yapılan soruşturmada suçla bağlantılı Armağan Hepbektaşoğlu’nun da tespit edildiğini ifade etti.

İkisi aynı otelde kalıyordu…
Polis, Armağan Hepbektaşoğlu’nun zanlı Tolum ile aynı otelde kaldığını, onun odasına yapılan aramada da  10 adet Bleu De Chanel marka parfüm bulunduğunu belirtti.
Polis, her iki zanlının Girne'de bulunan Mrs. Pound isimli işyerinden düşük fiyata aldıkları 19 adet Laghmanı Gold marka parfüm kutularının üstüne sahte "duty free" yazılı barkotlar yapıştırıp halen isimleri tespit edilmeyen şahıslara yüksek fiyata sattıklarının öğrenildiğini anlattı. 
Polis, “duty free” yazılı barkotların nerede yapıldığının tespit edileceğini, aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473