banner564

Şampiyon Meleklere destek olacak

Gürgöze’nin kaleme aldığı "Anılarıyla Ertuğrul Hasipoğlu" kitabı için tanıtım etkinliği düzenlenecek

Şampiyon Meleklere destek olacak
banner598

Ömer KADİROĞLU
Kıbrıs Türk siyasi tarihinde iz bırakan önemli figürlerden biri olan Ertuğrul Hasipoğlu'nun anıları, Gazeteci Deniz Gürgöze'nin özenle kaleme aldığı "Anılarıyla Ertuğrul Hasipoğlu" kitabı okurlarla buluşuyor. Eser, Hasipoğlu'nun siyasi kariyerine ve toplumsal izlerine dair eşsiz bir bakış sunarken, kitabın tanıtım etkinliği önemli bir sosyal sorumluluk hareketine de destek olacak.
Eserin editörlüğünü Eralp Adanır ve Bülent Fevzioğlu üstlenirken, Deniz Gürgöze'nin yanı sıra Ertuğrul Hasipoğlu'nun oğlu Oğuzhan Hasipoğlu da kitabın derlenmesinde önemli bir rol oynadı. "Anılarıyla Ertuğrul Hasipoğlu", Kıbrıs Türk siyasi tarihine yıllarını adamış bir liderin gözünden o döneme ışık tutuyor.
 Mesarya Ajans'ın yayıncılığını üstlendiği bu değerli eserin tanıtımı, bu akşam saat 17.00’de Lefkoşa Merit Otel'de gerçekleşecek. İkinci tanıtım etkinliği ise 20 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Gazimağusa Bandabulya’da düzenlenecek. 
Tanıtım etkinliğinde yapılacak olan kitap satışlarından elde edilecek gelir, Şampiyon Melekler Yaşatma Derneği'ne bağışlanacak. Bu anlamlı katkı, kitapseverlerin ve toplumun ortak sorumluluğu altında hayata geçirilecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
gezgin
gezgin - 4 ay Önce

Ertuğrul Hasipoğlu ismiunutulmuş bir isim gibi geldi bana. Ama, sonra hatırladım ki, iyi bir geçmişi olmayan bir siyasetçi idi.
Dolayısı ile," kitabını geç gitsin. Boş ver " dedim kendi kendime.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474