banner564

Sefa Karahasan Mahkeme emri ile 3 gün tutuklu kalacak

“Her şeyi Serdal Gündüz’le yaptım ” Sahte diploma soruşturma çerçevesinde tutuklanan Sefa Karahasan Güzelyurt Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Sefa Karahasan Mahkeme emri ile 3 gün tutuklu kalacak
banner598

Sahte diploma soruşturma çerçevesinde tutuklanan Sefa Karahasan az önce tutukluluk talebi ile Güzelyurt Kaza Mahkemesine çıkarıldı.Polis memuru Ali Erdelhun zanlı Karahasan'ın 'Sahte belge düzenlenmesine tahrik' suçundan tutuklandığını kaydetti.

Zanlının okul sisteminde 1 Şubat 2021 tarihinde kaydolmuş gibi gösterip, 4 yıl öğrenim görmüş gibi İşletme Bölümünden 31 Mayıs 2023 tarihinde mezun olduğunu kaydeden polis, zanlının normalde 2025 güz dönemi mezun olması gerektiğini söyledi. "İstersem bir günde diploma alabilirdim"Polis memuru Ali Erdelhun, zanlının gönüllü ifade verdiğini herşeyi şuan cezaevinde bulunan Serdal Gündüz ile birlikte yaptığını itiraf etti. "İstersem bir günde diploma alabilirdim" şeklinde ifade veren zanlı hakkında soruşturmanın devam ettiğini kaydederek 3 gün tutukluluk talep etti.

Mahkeme zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3 gün tutukluluk emri verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 3 ay Önce

Bir günde diploma alabilirdin ha!!!! Bravo....biz ahmağız ozaman, 4 yılda aldık diplomamızı!!!!!!! Ve hala mesleğimizi yapabilmek için sınavlara girmek zorunda bırakılıyoruz... utanmıyor musunuz????? Devleti, milleti kandırmaya !!!!!!!

Doğru Söz
Doğru Söz - 3 ay Önce

Bize yemeyip yedirtmemeye çalıştığımız için ahmak, deli ve antisosyal laķaplari takıldı. Bu türkere da akıllı adam diyen yozlaşmış, soysuzlaşmış pislik bir cenaatteyiz.

X
X - 3 ay Önce

Ortada Devlet mevlet yokkan ne kadar götürürsek doslar. Yapanın yanına kalırken yapacan. Allah etme Hukuk Devleti olursak yozlaşma biter ha... Böylesi güzel. Akıllı olana...

Vatandas.
Vatandas. - 3 ay Önce

Bas Milliyetci!!!

Turkish Power
Turkish Power - 3 ay Önce

Adakent Kibris saglik dis fakulteleri usulsuz yatay gecis sampiyonlari olup yakindogu ve girne tip /dis fakultelerinde de usulsuz yatay gecis kayitlari mevcuttur

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474