banner564

Sergi açtılar

Bakan Berova ve Birikim Özgür, Pamuk Şekerim Kreş ve Anaokulu yılsonu etkinliğine katıldı

Sergi açtılar
banner598
Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova Pamuk Şekerim Kreş ve Anaokulu yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, sergiye Milli Eğitim Bakanlığı Müdürü Salih Canseçve ile CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür de katıldı.
Açılışta kısa bir konuşma yapan okul Müdürü Müesser Erenler, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova’nın katılımından dolayı çok gururlandıklarını, okul öğrenci ve öğretmenlerinin ortaya koymuş oldukları çalışmalarından dolayı da heyecan duyduklarını belirtti.
Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da konuşmasında, Okul Öncesi Eğitimin önemini vurgulayarak, bu bağlamda KKTC’de bulunan devlet ya da özel okul ayırımı yapmadan, her okulu ziyaret edip, çalışmalarını yakından takip etmek konusunda özen gösterdiklerini söyledi.


Kaner işletmelerinden kitap bağışı
Öte yandan İkinci El Kitap Kampanyası kapsamında toplanan 460 kitap ihtiyaçlı öğrencilere verilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edildi.
Kaner İşletmeleri’nin düzenlediği “Glorious Books Projesi” kapsamında toplanan kitaplar, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova’ya verildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kitapları Bakan Berova’ya takdim eden Güliz Kaner, gönüllülerden 460 kitap topladıklarını söyledi.
Güliz Kaner, “Hedefimiz, çocukların kitap okuma alışkanlığından uzaklaştığı bu dönemde bir farkındalık yaratabilmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474