banner564

Serkan Kısa yaralandı

Lefkoşa’da faaliyet gösteren ‘Gifa’ binasına silahlı saldırı düzenlendi

Serkan Kısa yaralandı
banner598

 Onur ULAĞ

   Lefkoşa'nın Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ‘Gifa’ adlı işletmenin binasına dün akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Başında şapka olan ve yaya olarak olay yerine gelen saldırgan,  binaya 8 el ateş açtıktan sonra koşarak uzaklaştı. 
   Saldırıda Gifa’nın sahibi Yusuf Kısa’nın kardeşi Serkan Kısa sol el bileğinden yaralandı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kısa’nın bileğine isabet eden bir kurşun ameliyatla çıkarıldı. 
   Saldırının ardından olay yerine intikal eden polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Mahalle sakinleri tedirgin oldu
  Yenişehir bölgesinde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olay, bölge sakinlerini tedirgin etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar telefonlara sarılarak polisi aradı. Saldırgan 8 el ateş açtıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı. 
   Saldırıda Gifa’nın sahibi Yusuf Kısa’nın kardeşi Serkan Kısa, sol el bileğinden yaralandı. Bileğine bir kurşun isabet eden Kısa, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kısa, yapılan ameliyatın ardından müşahede altına alınırken, hayati bir tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Meydana gelen kurşunlamanın ardından olay yerine intikal eden polis ekipleri, boş kovan ve mermi çekirdeklerini emare olarak aldı. Gifa çalışanlarından da ifade alan polis,  işyerine ait güvenlik kamerası görüntüleri ve çevredeki kamera görüntülerini incelemek üzere aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473