banner564

‘Sorumluluktan kaçıyor’

Tufan Erhürman, hükümetin Üst Komite’yi hedef gösterdiğini savundu

‘Sorumluluktan kaçıyor’
banner598

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin aldığı kararların yeniden tartışma konusu olduğunu belirterek, “Hükümetin, Üst Komite’yi hedef göstererek siyasi sorumluluktan kurtulmaya çalışması kabul edilemez. Hem yönetmiyorsunuz hem de sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz. Mesele bu” ifadelerini kullandı. Erhürman, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin aldığı kararların yine tartışma konusu olduğunu ifade ederek, “Merkezi yönetimden de yerel yönetimlerden de yurttaşlardan da serzenişler var. Elbette alınacak herhangi bir kararın herkesi memnun etmesi mümkün değil” dedi.
Mart’tan beri söylediklerini belirten Erhürman, bu sorunun çözümünün ancak verilerin şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması ve gerekli istişareler yapıldıktan sonra alınan verilere dayalı kararların gerekçelerinin halka açıklanmasıyla mümkün olduğunu vurguladı.
Demokratik yönetimin gereğinin de bu olduğuna da işaret eden CTP Genel Başkanı Erhürman, “Hükümetin, Üst Komite’yi hedef göstererek siyasi sorumluluktan kurtulmaya çalışması kabul edilemez. Hem yönetmiyorsunuz hem de sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz. Mesele bu!” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Dünya sorumluluğu sizden öğrendi maasAllah maasAllah nazar değmez ınsAllah günde 24 değil 25 saatte muhalefet etseniz boşuna geçti borun pazari

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473