banner564

Soruşturma tamamlandı

Aracında yapılan aramada tabanca ile 8 adet canlı mermi bulunan Ahmet Tepeci , tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı

Soruşturma tamamlandı
banner598
Mağusa’da tasarrufunda kanunsuz ateşli silah ile 8 adet canlı mermi bulunduran zanlı Ahmet Tepeci, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu”, “Kanunsuz ateşli silah taşıma” , “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu” ve “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Tepeci, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.
Meselenin tahkikat memuru Salih Keskinel, 10 Temmuz tarihinde zanlı Ahmet Tepeci’nin KY 935 plakalı aracında yapılan aramada Fransız yapımı 7.65 mm çapında tabanca, 1 adet şarjör ve 8 adet 7.65 mm çapında canlı mermi bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Keskinel, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Ahmet Tepeci’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473