banner564

Suç patlaması

Üç ilçede denetim yapan polis, çok sayıda sürücü hakkında yasal işlem başlattı

Suç patlaması
banner598

Ömer KADİROĞLU

Girne, Gazimağusa ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimi yapıldı. Üç ilçede 20.00- 01.00 saatleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde bin 771 araç kontrol edildi; suç işlediği tespit edilen 403 sürücü hakkında yasal işlem yapıldı. Aracında uyuşturucu bulunan bir kişi ise tutuklandı. 
Gazimağusa Polis Müdürlüğü tarafından trafikte yapılan denetimde 403 araç kontrol edildi, 130 araç sürücüsü hakkında trafik suçundan yasal işlem başlatıldı, bir araç ise trafikten men edildi. 
Ayrıca trafik denetimleri esnasında, tasarrufunda uyuşturucu madde tespit edilen bir kişi de tutuklandı.
Girne’de ise trafikte 843 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 183 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, 26 araç ise çeşitli suçlardan trafikten men edildi.
Güzelyurt’ta da trafikte 525 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 90 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, 4 araç ise çeşitli suçlardan trafikten men edildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferhat İle Şi̇ri̇n
Ferhat İle Şi̇ri̇n - 2 yıl Önce

Bu kadar,ne idiğü belirsiz ecnebiyi bu ülkeye doldurursan olacağı budur.NALET OLSUN '''''''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!! HER KÖŞEYE , 3 0DA 1 SALON ADI ÜNİVERSİTE .....SONRA DA 2O JULY KUTLAR,UTANMADAN....VATAN MİLLET SAKARYA,,FOREVER KKTC DER .............................YABANCILARA TOPRAK SATIŞI VS.................................GÜNEYDEN HERGÜN 1000LERCE GEÇİŞ İLAVE.......................ÜLKE, ...............'A DÖNÜŞTÜ.....BİLİNE....

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473