banner564

Talepleri dinledi

Tatar, Lefkoşa Bölgesi’nde hizmet veren özel eğitim merkezlerini ziyaret ederek yetkililerle görüştü 

Talepleri dinledi
banner598

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Bölgesi’nde hizmet veren Armel Özel Eğitim Merkezi ve Elita Özel Eğitim Merkezi’ni  ziyaret etti.
Verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ziyaretlerinde Engelliler Spor Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ziyaretlerde yaptığı konuşmada, özel gereksinimli bireylerin her zaman yanında olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı’nda oluşturulan engelliler komitesinde özel gereksinimli bireylerin yaşadığı sıkıntılar ve çözümleriyle ilgili çalışmalar yapıldığını söyledi.
Özel eğitim merkezi yetkilileri de Özel Eğitim Yasası’nın meclisten geçmesi için girişimlerde bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar’a teşekkür etti. Yürürlüğe giren yasayla birlikte büyük bir eksikliğin giderildiğini belirten yetkililer, yasanın çalışmalara güç kattığı ve çocuk hakları açısından da son derece önemli olduğunu vurguladı.
Ziyaretlerde ayrıca Armel Özel Eğitim Merkezi’nden Özel Eğitim Uzmanı Melodi Canova ve Elita Özel Eğitim Merkezi’nden Kurum Sorumlusu Elif Karaağaç Çoruhlu’ya Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğünde hazırlanan “Özel Gereksinimli Mutlu Çocuklar Ebeveyn El Kitabı” takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474