banner564

Taşkınköy’ün sıkıntıları ele alındı

LTB Başkanı Harmancı ve yetkililerinin bölge ziyaretleri sürüyor

Taşkınköy’ün sıkıntıları ele alındı
banner598
 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı ile Belediyenin yetkililerinin bir süre önce başlattığı bölge ziyaretleri sürüyor; ziyaretler kapsamında son olarak Taşkınköy’e gidildi.
LTB basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, dün Dr.Fazıl Küçük Parkı’nda gerçekleşen buluşmada, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Belediye Meclisi üyeleri, müdür, müdür muavini ve şube amirleri vatandaşlarla biraya gelerek, sorunlar ile çözümlerini görüştü.
Haspolat ve Hamitköy’ün ardından gerçekleşen ziyarette, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu vatandaşlara konuşma yaparken; Taşkınköylüler de çevre temizliği için bölgeye çöp bidonları yerleştirilmesini, haşare sorununun çözülmesini istediler ve GSM şirketlerine ait vericilerden duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fehmi Pekar
Fehmi Pekar - 3 yıl Önce

Metin Bey (ne güzel bir konu) bir taş attınız kuyuya. -:)... Takip eden birbirinden değerli gönüldaş dostlardan bakalım kim çıkara?.. Valla 40 kişiyi aşmamız gerek, başka türlü zor.-:)))

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473