banner564

Tatar talimatı verdi!

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarının hala tamamlanmaması tepkilere neden olurken, Başbakan bugün mezarı ziyaret etti, işlerin tamamlanması için talimat verdi

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın henüz tamamlanmayan anıt mezarın tamamlanması talimat veren Başbakan Ersin Tatar, bugün Anıt Mezarı ziyaret etti.
Ersin Tatar ziyarette yaptığı konuşmada, çevre düzenlemesi henüz tamamlanmayan “Anıt Mezarın bir an evvel tamamlanması ve halkın ziyaretine açılmasının çok önemli olduğunu” konuyla ilgili gerekli talimatların verildiğini söyledi.
Kurucu Cumhurbaşkanına rahmet dileyen Tatar, Denktaş’ın KKTC ve halkına verdiği hizmetlerin yanında kişiliği ile hak ettiği ilgi ve alakanın her şeyin üzerinde olduğunu söyledi.
Kurucu Cumhurbaşkanının verdiği hizmetler bağlamında Hükümet olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Tatar, “Yakın zamanda buranın tamamlanacağı bilgisini aldım. En kısa zamanda bitmiş halini ziyaret için tekrar geleceğiz” dedi
Akçay: Eksik kalan peyzaj bölümü
Planlama ve İnşaat Dairesi Müdürü Oğuz Akçay, Denktaş Anıt Mezarının eksik kalan kısmının peyzaj bölümü olduğunu, bunun tamamlanması için müteahhit şirketten gereli çalışmanın yapılmasının istendiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473