banner564

Karar değişti, Türkiye’den gelenlere çifte PCR

Hükümet türkiye’den KKTC’ye geliş koşullarını değiştirdi

Karar değişti, Türkiye’den gelenlere çifte PCR
banner598

Başbakan Ersin Tatar başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu bugün öğlede sonra yaptığı toplantısında Bakanlar Kurulu coronavirüs tedbirleri kapsamında almış olduğu     ET(K-1) 773 -2020 sayı ve 11.6.2020   tarihli Bakanlar Kurulukararını tadil ederek kararın 3ncü maddesi altında düzenlenen A kategorisindeyer alan Türkiye’nin  bu kategoriden çıkarılarak B kategorisine dahil edilmesineve 1  Temmuz   2020 tarihinden  itibaren   Türkiye’den  gelecek yolcuların   biriKKTC’ne gelmeden önce 72 saat içinde, diğeri de KKTC’ne giriş noktalarındaolacak şekilde çift PCR   testi uygulamasına tabi   tutulmasına   ve bahse konukararın bu yönde tadil edilmesine ve Ulaştırma Bakanlığı’nın Sağlık Bakanlığıile   istişare   halinde   deniz   ve   hava   limanlarından   gelecek   olan   yolcularınınsayısının   düzenlenmesi     ve   veya   kontrollü   olacak   şekilde   kısıtlanmasıkonusunda yetkilendirilmesine karar verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeyda Kazan
Şeyda Kazan - 4 yıl Önce

KKTC deki PCR testinin parasını kim verecek, devlet olarak karşılayacaksınız sanırım? Ayrıca hazırlıklarınız da tamamdır herhalde, insanlar havaalanında test için saatlerce bekleyip mağdur olmaz sanırım?

Gibrisli
Gibrisli @Şeyda Kazan - 4 yıl Önce

Hahahaha hazirlikli olmak bizim kultur anlayisimizda yok. Eger Kibrista yasamissan bunlari bilmen gerekir. Hersye garambolde gidecek, ne zannettin :)))

Kadir bey
Kadir bey - 4 yıl Önce

Çift test ne salakliktir kim uydurdu bunu İstanbul Ercan 1.5 saat en fazla ikinci testi hangi kafayla istiyorsunuz Türkiye raporu guvenmiyosaniz Ercan da test yapın dalgamı geçiyorsun insanlarla?!??

KIBRISLI
KIBRISLI @Kadir bey - 4 yıl Önce

Anlamadigin konularda konusarak cahilligini gosteriyorsun sadece. Baska birsey demeycem.

Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

E yine de hic yoktan eyidir. Yani buna da raziyiz diyelim.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473