banner564

Tatil acı bitti

Yaz aylarını KKTC’de geçiren Ukrayna uyruklu 62 yaşındaki Nikolay Panteleev Urum, denizde boğularak can verdi

Tatil acı bitti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Kuzey Kıbrıs’a her yıl yaz mevsiminde düzenli olarak tatil için gelen 62 yaşındaki Ukrayna uyruklu Nikolay Panteleev Urum, dün sabah saat 08.30 sıralarında şuuru kapalı vaziyette, İskele Belediye Plajında sahile vurmuş olarak bulundu. İskele Sağlık Ocağına ait ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Urum yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Sezar Resort Sitesi’ndeki evinden ayrılan ve plaja gelen Nikolay Panteleev Urum en son sahil kenarında yürüyüş yaparken görüldü. Saat 08.30 sıralarında bölgede yürüyüş yapan bir bayan plajda mayosuyla şuuru kapalı vaziytette yatan Nikolay Panteleev Urum’u görünce durumu cankurtarana bildirdi. 
Cankurtaranın 112 acil servisi aramasıyla beraber olay yerine gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ukrayna uyruklu talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kimliğini tespit etmek zaman aldı
Bulunduğu sırada sadece mayosu ile olan ve üzerinde kimlik bulunmayan Nikolay Panteleev Urum’un kimliğini belirlemek için bölgede araştırmaya başlayan İskele Adli Şube polisi, ölen şahsın İskele Belediye Plajı yakınlarında bulunan Nikolay Panteleev Urum’a ait olduğunu belirledi. Urum’un kızı da Gazimağusa Devlet Hastanesi Morg’unda babasını teşhis etti.

Boğulma ihtimali üzerinde duruluyor
Sahil kıyısında şuuru kapalı vaziyette bulunan talihsiz adamın mayosu ile bulunması nedeni ile boğulma ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak talihsiz adamın yürüyüş yaptığı esnada fenalaşarak yaşamını yitirmiş olabileceği de belirtildi. Nikolay Panteleev Urum’un kesin ölüm nedeni bu sabah Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

Ülkemizi çok severdi
Nikolay Panteleev Urum, İskele’de bulunan Sezar Resort Sitesi’nden bir villa almış ve her yıl yaz aylarında mutlaka tatil yapmak için ülkemize geliyordu. En son eşi ve iki kızını da alarak 16 Mayıs 2015 tarihinde yeniden ülkemize gelen Urum, her sabah düzenli olarak yaşamını yitirdiği plajda sabah yürüyüşü yapar ve denize girerdi. Ukrayna uyruklu olan ve Bulgaristan’da ikamet eden Urum evli ve iki kız çocuğu babasıydı. Talihsiz adamın cenazesinin bu sabah yapılacak olan otopsinin ardından Bulgaristan’a gönderilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474