banner564

Tezel Baykent başkan oldu

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği’nin genel kurulu yapıldı

Tezel Baykent  başkan oldu
banner598
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği Başkanlığına Tezel Baykent getirildi.
Birlikten yapılan açıklamaya göre, KTMMOB’de yapılan Birliğin 3. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu asil üyeliğine Uğur Ergün, Omaç Tekgüç, Güvenç Yüksel, Damla Karadeniz, Burcu Kutalmış ve Meryem Baltacı, Yönetim Kurulu yedek üyeliğine ise Mustafa Sarıgül ve Selda Beyaz Bekiroğlu seçildi. Denetim Kurulu asil üyeliğine Yunus Terlik ve Tunç Adanır, yedek üyeliğine Fatoş Anter, Disiplin Kurulu üyeliğine ise Emir Taşcıoğlu, Kaan Özçürümez, Özge Eminoğlu, yedek üyeliğine ise Umut Kurşun seçildi.
Genel Kurulda, açılış konuşmasını yapan bir önceki başkan Uğur Ergün, iki yıllık dönemi süresince gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlere ilişkin detaylı bilgileri paylaştı. 
Genel kurula katılan Çalışma Dairesi müdür vekili Kemal Beyaz ve Genç İş Adamları Derneği Başkanı Cemal Gülercan’ın da konuşma yaptığı belirtildi.
3. Dönem başkanı Tezel Baykent ise, gerek kamunun gerekse özel iş yerlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna ilgisini çekmek için her türlü girişimi yapacağını ve konu ile ilgili bilinci artırmak için yeni Yönetim Kurulu ile tüm gücüyle çalışacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473