banner564

Toplum dertli

Başkan"Artık Türkiye, hukuku takmayan bir iktidarın kontrolündedir" dedi

Toplum dertli
banner598

   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'yi kabilelerde bile görülmeyen yönetim tarzıyla yönettiğini savunarak, "Artık Türkiye, hukuku tanımayan bir iktidarın kontrolündedir" dedi.

   Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin yaşananlardan sıkıntılı ve dertli olduğunu söyledi. 

   Ekonomik sorunların alabildiğine tırmandığını, işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluğun insanları hırpaladığını savunan Bahçeli, ekonominin alarm zilleri çaldığını, dövizdeki yükselmenin herkesi endişelendirdiğini belirtti.

   Emeklilerin ekonominin bugünkü halinden, hükümetin hatalı politikalarından en çok yakınanlar arasında olduğunu ifade eden Bahçeli, yaşa takılan emeklilerle ilgili adaletsiz bir durum ortaya çıktığını ifade etti.Bahçeli, yaşa takılan emeklilerin mağduriyetlerini giderecek düzenleme yapılması gerektiğini dile getirerek, "Onlar AKP Hükümet'inden lütuf bekleyecek kadar da aciz olmayıp, analarının ak sütü kadar helal Gobahis olan haklarını istemektedirler" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere 69 gün kaldığını anımsatarak, seçim yaklaştıkça siyasi tansiyonun yükseldiğini, anlaşmazlık ve anormalliklerin yaygınlaştığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474