banner564

UBP Genel Başkanı Saner görevi devretti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Başkan Vekili Ersan Saner, hükümet kurma görevini aldıktan sonra gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından  görevi iade etti.

UBP Genel Başkanı Saner görevi devretti
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Başkan Vekili Ersan Saner, hükümet kurma görevini aldıktan sonra gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından olumlu bir sonuca varamayınca Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a görevi iade etti.
Görev iadesi sırasında konuşan Ersan Saner, demokrasinin önünü açmanın en büyük görevleri olduğunun altını çizerek, ne zaman ihtiyaç duyulursa UBP olarak hazır olduklarını ifade etti.

TATAR:  HÜKÜMETİN KURULMUŞ OLMAMASI ZAMAN KAYBI 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ersan Saner’in hükümet kurma görevini iade etmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ülkenin içinden geçtiği sıkıntılı dönemde yaşanan bu durumun ‘zaman kaybı’ olduğunu söyledi.

Tatar sözlerini şöyle sürdürdü
“BAKANLIKLAR YERİNDEDİR GEREKİRSE BAKANLAR KURULUNU TOPLARIM” 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2020, 02:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 3 yıl Önce

UBP yerli partiler ile bile bir ortaklık kuranamış. RUM ile mi kuracak?
Ülkede kutuplaşma uçurum olmuş. Korkarım ki bir savaşta Rumun karşısına gidene kadar fırsat bu fırsat birbirimizi temizlitecek ve Rumun karşısına, kalan bir avuç yem gidecek.
Bu bir avuçluk memleket öylesine bozulmuş ki hepimiz birbirimizden açık veya gizli nefret ediyoruz. Nefret.

ihtiyac
ihtiyac - 3 yıl Önce

Istanbul Belediye secimlerini hatirlayin ikinci turda imamoglu oylarini nasil artirmisti. Erdoganda boyle gelmedimiydi tepsi oylari badkilara karsi tepsi oylari.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473