banner564

Üç çocuk ölümden döndü

3 ayrı yerden hırsızlık yapan Suriyeli Ömer’e 4, Hüseyin’e de 2.5 yıl hapislik verildiDörtyol Çemberi’nde biri van diğeri salon iki aracın çarpıştı, 5 kişi yaralandı

Üç çocuk ölümden döndü
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu’nda meydana gelen ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazadan bir saat sonra yine aynı bölgede kaza yaşandı. 
İlk kaza saat 15.30 sıralarında Korkuteli- Dörtyol arasında meydana gelirken, ikinci kaza saat 16. 30 sıralarında, Dörtyol Çemberi’nde yaşandı. 
Burada meydana gelen kazada 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Çocukların 5, 6 ve 9 yaşlarında olduğu belirtildi.
Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza dün saat 16.30 sıralarında, Gazimağusa- Lefkoşa Anayolu Dörtyol Çemberi üzerinde meydana geldi. 
Yönetimindeki PY 863 plakalı araç ile anayolda seyreden30 yaşındaki sürücü Şengül Ünal, dikkatsizce Dörtyol Çemberi’ne giriş yapıp,54 yaşındaki Hussain Choudhary Münir yönetimindeki PG 623 plakalı van araca çarptı.

Van araç devrildi
Çarpışma sonucu PG 623 plakalı van araç, sol yan kısmı üzerine devrildi. 
Kaza sonucu PY 863 plakalı araç sürücüsü Şengül Ünal ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 9 yaşındaki Oktay Yaman, 6 yaşındaki Utku Yaman ve 5 yaşındaki Hilda Rahimi ile PG 623 plakalı van araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki Mehmet Fatih Demirkol yaralandı. Yaralılar Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473