banner564

Ulaşım sadece Gaziveren’den

Lefke’ye giriş çıkışların daha iyi kontrolü için önlem alındı

Ulaşım sadece Gaziveren’den
banner598

 İlçeler arasındaki seyahat yasağı kapsamında, Aydınköy katlı kavşağıyla Doğancı dönel kavşağı arasındaki kesim dünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Lefke Belediyesi de yaptığı yazılı açıklamada, Lefke İlçesi’ne giriş çıkışların kontrol altına alındığını duyurdu.

Güzelyurt ve Lefke ilçeleri arasındaki ulaşım, eski anayol olarak da bilinen Güzelyurt-Lefke tek şeritli anayolu üzerinden veya Güzelyurt-Lefke bölünmüş anayolunun Güzelyurt-Aydınköy kesimi kullanılarak Aydınköy katlı kavşağından Güzelyurt Lefke tek şeritli anayoluna bağlanarak sağlanacak. Yani Lefke İlçesi’ne ulaşım sadece Gaziveren üzerinden sağlanacak.
Lefke Belediyesi’nden yapılan açıklama ise şöyle:
“Lefke ilçesine giriş çıkışlar kontrol altına alınmıştır. Güzelyurt - Lefke çift şerit yolu Aydınköy sınırından itibaren iki yöne de trafiğe kapatılmıştır. Güzelyurt-Lefke ulaşımı Gaziveren köyü üzerinden yapılacaktır. Aydınköy'e kadar çift şerit yoldan gelenler alt geçidi kullanarak Gaziveren yoluna ulaşabilirler. Gaziveren sınırımızdaki kontrol noktasında izin belgesi taşımayanlar ve korunma malzemeleri olmayan malzeme taşıyıcıları geri döndürülecektir. Saygıyla duyurulur.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473