banner564

Yeni sistem sinyali

Milli Eğitim Bakanı Özyiğit, hedeflerinin kolej sınavlarına farklı bir  bakış açısı getirmek olduğunu söyledi 

Yeni sistem sinyali
banner598

 Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) Lefkoşa İlçesi olağanüstü kongresinde konuşan parti genel başkanı ve Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, kolej sınav sisteminde değişim yapılacağı sinyalini verdi. Özyiğit, hedeflerinin kolej sınavları yerine doğru bir uygulama getirmek olduğunu söyledi.

Toplumcu Demokrasi Partisi Lefkoşa İlçesi olağanüstü kongresi yapıldı.
TDP Basın Bürosuna göre, Kongrede İlçe Başkanlığına Doğa Yalçın, Yönetim Kurulu üyeliğine Özmen Birinci, Alev Denizgil, Hakkı Gürcan, Bora Rıfatoğlu, Hasan Burgaç, Salime Özkılıç, Ömer Metbulut, Ali Ilgar ve Hüseyin Ekinci seçildi. 

Sinyal verdi
Kongrenin ardından Halil Hızal da Genel Sekreterlik görevine getirildi.
TDP Genel Başkanı,Cemal Özyiğit, yaptığı konuşmada kolej sınavları konusuna değindi.
Bakan, koleje giriş sınavları hakkında, yarışmacı sınavların yaş fark etmeksizin sıkıntı yarattığını, hedeflerinin kolej sınavları yerine doğru bir uygulama, yeni bir bakış açısı getirmek olduğunu söyledi. Özyiğit, kolej sınavları ne zaman kaldırılsa geri getiren partinin hep Ulusal Birlik Partisi olduğunu da savundu.

Hızal: Yeni projeler üreteceğiz
TDP Genel Sekreteri Halil Hızal da konuşmasında Aralık ayında gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yeni bir planlama çalışması başlattıklarını, her alanda yeni projeler üretme kararlılığında olduklarını belirtti. 
Ülkede en alt ile en üst gelir farkının kabul edilebilir boyutlarda olmadığına kaydeden Hızal, bu olumsuz durumu düzeltmenin yolları bulunduğunu, öncelikli hedeflerinden birinin de bu olduğunu söyledi.
TDP Lefkoşa İlçe Başkanı Doğa Yalçın da, ekip arkadaşları ile birlikte plan ve program dahilinde üreterek, çalışarak ilerlemeye devam edeceklerini kaydetti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474