banner564

Yüzleri bir nebze güldü

Türkiye’den ülkemize gelen depremzede kadınlara yönelik moral etkinliği düzenlendi

Yüzleri bir nebze güldü
banner598

Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 kentte büyük bir yıkım oluşurken yüz binlerce insan evsiz kaldı. Pek çok depremzede ise yaşadıkları depremin yaralarını sarabilmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan akrabalarının yanına geldi.
Yakın Doğu Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi iş birliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle depremzede kadınlara yönelik moral etkinliği düzenlendi. Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nün kampüs içerisindeki eğitim atölyesinde gerçekleştirilen etkinlikte, 20’nin üzerinde depremzede kadına saç kesimi, boya, fön, manikür, kalıcı oje, kaş alımı, cilt bakımı gibi saç ve güzellik uygulamaları gerçekleştirildi.
Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy, “Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, depremzede kadınlarımız için etkinlik düzenledik” dedi. Doç. Dr. Aksoy, “Yaşadıkları bu zorlu süreçte depremzede kadınlarımızın yanında olup yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmek istedik” ifadesini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2023, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473