banner564

Zamlar Ataoğlunu da etkiledi

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, akaryakıt ve elektrik zamlarından ötürü tüm vatandaşlar kadar kendisinin de bir vatandaş olarak etkilendiğini, ancak elektrik zammının mecburiyetten doğduğunu kaydetti.

Zamlar Ataoğlunu da etkiledi
banner598

 Ataoğlu, yaptıkları çalışmalar neticesinde, yapılan zamları kısa sürede nasıl geri çekebilecekleri, orta vadede nasıl ucuzlatabilecekleri konularında çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini ve kısa süre sonra bunun neticelerini beklediklerini ifade ederek, konunun takipçisi olacağını bildirdi. 

DP’den verilen bilgiye göre, Ataoğlu katıldığı bir radyo programında, “CTP-BG olağan kurultayı, koalisyon hükümetinin çalışmaları, elektrik zammı, UBP kurultayı döneminde kamuya yapılan istihdamların akıbeti, Casinomaxi gençleri işveren konumuna getiren projeler, kırsal kesim arazisi ve toplu konutlar, zamlara karşı sivil toplum örgütlerinin tepkileri ile askerlik süresinin kısaltılması” konularına değindi. 
İktidarın büyük ortağı CTP-BG’in dün gerçekleşen 24. Olağan Kurultayı’nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Özkan Yorgancıoğlu’nu tebrik eden Ataoğlu, ekibiyle birlikte Yorgancıoğlu’na başarılar diledi. Ataoğlu, Asım Akansoy’u da kutladı

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474