Lefke Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için düzenlediği özel yemek organizasyonunda büyükleri bir araya getirdi. Yedidalga Halk Plajı’nda gerçekleştirilen etkinlik, hem sosyal bir buluşma hem de yaşlı vatandaşlara verilen değerin somut bir göstergesi oldu.
Etkinlikte, Lefke Belediyesi yetkilileri, katılımcılarla yakından ilgilenerek sohbet etti, onların mutluluklarını paylaştı. Organizasyon boyunca yemek ikramları yapılırken, etkinliğe katılan büyükler, güzel bir gün geçirmenin keyfini çıkardı. Katılımcılar, deniz manzarası eşliğinde düzenlenen organizasyonun kendilerini hem mutlu hem de özel hissettirdiğini belirtti.
Lefke Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyüklerimizin mutluluğunu paylaşmak bizler için en değerli an. Her zaman yanınızdayız” ifadeleri yer aldı. Belediye yetkilileri, bu tür sosyal etkinliklerle hem yaşlı vatandaşların sosyal yaşamını desteklemeyi hem de toplumda dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçladıklarını vurguladı.
Etkinlik, Lefke’de sosyal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne sererken, ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için unutulmaz bir gün olarak kayıtlara geçti.
Keyifli bir gün oldu
Lefke bölgesinde yaşayan 65 yaş üstü büyükler deniz manzarası eşliğinde yemek yedi, sohbet etti
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

