banner564

46. ABD Başkanı Biden'ın Twitter'da tek takip ettiği ünlü 

Chrissy Teigen

46. ABD Başkanı Biden'ın Twitter'da tek takip ettiği ünlü 
banner598

Joe Biden, 46. ABD Başkanı olarak Twitter’da POTUS adlı resmi hesabı kullanmaya başladı. 12 kişiyi takip eden Biden'ın tek takip ettiği ünlü ise model ve sunucu Chrissy Teigen.
Twitter’da POTUS adlı resmi hesabın sahibi artık Joe Biden. Hesap, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın son haftalarında askıya alındıktan sonra Twitter tarafından sıfırlanmıştı.
Trump, şiddeti kışkırttığı gerekçesiyle yedi gün boyunca platformdan uzaklaştırılmış ve ardından kalıcı olarak Twitter tarafından engellenmişti.
Joe Biden 46. ABD Başkanı olarak Twitter’da POTUS adlı resmi hesabı kullanmaya başladı.
Biden ve ekibi hesabı devraldıktan sonra POTUS'un sadece 12 hesabı takip ettiği ortaya çıktı. Bu kısa sürede değişebilir, ancak şu anda orada sadece 12 takip edilen var.
Bunların çoğu, Beyaz Saray Basın Sekreteri Jen Psaki, Ulusal Ekonomik Konsey Direktörü Brian Deese, İç Politika Danışmanı Susan Rice, First Lady Jill Biden gibi isimler. Ancak takip edilen bir isim çok şaşırtıcı.
Joe Biden’ın Twitter’da takip ettiği tek ünlü Chrissy Teigen. Biden'ın neden sadece Teigen'i takibe aldığı henüz bilinmiyor.
Amerikalı model, televizyon sunucusu ve senarist Teigen, gazeteci Gabe Fleisher’ın bu durumdan bahsettiği tweet’ini paylaşarak “Aman Tanrım” diyerek tepkisini dile getirdi.
35 yaşındaki Teigen, 2010 yılında her yıl düzenlenen Sports Illustrated Swimsuit Issue'da model olarak çıkış yaptı ve daha sonra 2014'te Nina Agdal ve Lily Aldridge ile birlikte 50. yıl dönümü kapağında yer aldı.
Ardından pek çok dergiye kapak olan ve televizyon sunuculuğu, senaristlik yapan Teigen, Trump’ı eleştirmesiyle, Demokrat Parti’yi desteklediğini açıklamasıyla da öne çıktı.

Binlerce dolar bağış yaptı
Şarkıcı John Legend ile evli olan Teigen, Haziran 2018'de, Trump'ın 72. doğum gününe atıf yapmak için Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'ne 72 bin dolar bağış yaptı. Teigen, Planned Parenthood'a 2015'te ve 2018'de bağışlarda bulundu. 2020 yılındaki George Floyd protestolarında tutuklanan eylemcilerin serbest bırakılmaları için 200 bin dolar kefalet ücreti bağışladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473