banner564

Koray Avcı coşturdu

Merit Royal Diamond, güçlü sesleri hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor

Koray Avcı coşturdu
banner598

Merit Grubu’nun Kuzey Kıbrıs’taki en yeni oteli Merit Royal Diamond’ın Aralık ayı konserleri Koray Avcı ile başladı. Müzik dünyasının en güçlü seslerini hayranlarıyla buluşturmaya devam eden Merit Royal Diamond Otel’in ihtişamlı Karpaz Balo Salonu’nda gerçekleşen konserde Koray Avcı, iki bine yakın sevenine müzik ziyafeti sundu.
 “Adaletin bu mu dünya?” şarkısıyla sahneye çıkış yapan Koray Avcı, gece boyunca hem kendi parçalarını hem de birçok usta sanatçının şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Merit Royal Diamond’ın büyülü sahnesinde şarkılarının yanı sıra şiirleriyle de sevenlerinin kalbine dokunan ünlü şarkıcı, hareketli parçalarıyla coşkuyu doruğa çıkardı. 
“Şarkılar beraber söylendikçe güzeldir” diyen Koray Avcı’ya binlerce hayranı konser boyunca hep bir ağızdan eşlik etti. Güçlü sesi, sempatik tavırları ve sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerin gönlünü fetheden Koray Avcı, Merit Royal Diamond sahnesinde olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, Merit ailesine teşekkürlerini sundu ve sevenlerinin ayakta alkışları arasında sahneden ayrıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473