30 Ağustos Zafer Bayramı Merit Park Hotel-Letafet’te, Türk müziğinin usta ismi Soner Olgun’un konseri ile coşkuyla kutlandı.
Müzikseverlerin bir araya geldiği bu özel gecede, Zafer Bayramı’nın ruhu Soner Olgun’un güçlü yorumuyla yankı buldu.
Soner Olgun, gece boyunca Türk müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Konserde, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyulan minnet ve saygı, şarkıların yanı sıra Soner Olgun’un anlamlı konuşmalarıyla da dile getirildi.
Gecenin en coşkulu anlarından biri, Soner Olgun’un İzmir Marşını seslendirdiği an oldu. Tüm salonun hep bir ağızdan marşa eşlik etmesiyle zafer coşkusu doruğa ulaştı. Konserin sonunda ise misafirler, sanatçıyı ayakta alkışlayarak sahneden uğurladı.
Letafet’te unutulmaz gece
30 Ağustos Zafer Bayramı, Merit Park Hotel’de Soner Olgun’un konseri ile coşkuyla kutlandı
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


1