banner564

Tanklar hazır

CHP ve İYİ Parti yerel seçimlerde ittifak için anlaştı

Tanklar hazır
banner598

Savunma Sanayii Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, "Fırat'ın doğusuna operasyona birkaç gün içinde başlayacağız. Hedefimiz asla Amerikan askerleri değil, bölgede faaliyet gösteren terör unsurlarıdır” dedi. Uluslararası ajanslar, operasyonu son dakika koduyla dünyaya duyurdu. Yeni milli helikopterimizin de tanıtımını yapan Başkan Erdoğan helikopterin ismini de burada açıkladı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
"Savunma sanayide aynı teknolojide kalsaydık bugün ne Zeytindalı ne Fırat Kalkanı harekâtlarını gerçekleştirebilmiş olamazdık. "Batı bize ne verirse" mantığıyla beklemiş olsaydık kusura bakmayın Batı'dan bir şey gelmez. "Kongre izin vermiyor" diyorlar. Başkalarına verir. Türkiye'ye gelince vermez. Bugün eğer terörle mücadelede bu neticeleri alabiliyorsak bunun tek nedeni lojistik desteğin bize gelmesidir. Kusura bakmayın. Batıdan bir şey gelmez. Hep kapılardan döndük. Ve kötü komşu bizi ev sahibi yaptı.

Sanayi ekosistemi kurmakta kararlıyız
Son 16 yıldaki atılımlarımız sayesinde ülkemizi çok farklı ve ileri bir noktaya getirmeyi başardık. Biz geleceğe hazırlanıyoruz. Bilimi, araştırmayı, geliştirmeyi, tasarımı, tüm bu hizmet zincirlerinin birbiriyle uyumunu sağlayarak bir sanayi ekosistemi kurmakta kararlıyız. İhtiyaçlarımızın ötesinde ihracatı hedef alan her çaba bizim için önemlidir." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474