banner564

İlk yerel komedi filmi

Senaristliğini, rejisörlüğünü ve yapımcılığını İlke Susuzlu'nun yaptığı Kıbrıs'ın ilk yerel komedi filmi izleyiciyle buluşacak

İlk yerel komedi filmi
banner598

Senaristliğini, rejisörlüğünü ve yapımcılığını İlke Susuzlu'nun yaptığı Oh Mis Gibi isimli Kıbrıs'ın ilk yerel komedi filmi 4 Şubat 2022 tarihinden itibaren beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.
2022 Ocak ayının sonunda galası gerçekleşecek Oh Mis Gibi, 4 Şubat'tan itibaren Mağusa'da Cine Mall (City Mall AVM) ve Lefkoşa'da Lemar Cineplex Sinemalarında izleyiciyle buluşacak.
Mağusa Sanat Tiyatrosu ve İlke Susuzlu Cast Ajans oyuncularının yer aldığı sinema filmi, Gazimağusa'da bir aşk hikayesi etrafında cereyan eden komik olaylardan oluşuyor.
Başrollerini Begüm Gedik ve Özgür Garipsazcı'nın paylaştığı komedi filminde Fedaiye Mirillo, Nevin Bucak, Meltem Gedik, Sergün Garipsazcı, Özgem Gedik, Enver Barsakçıoğlu, Hilal Başaranlar, Busenur Aydın, Ayşe Kaçar, Salih Hoca, Bartu Atmaca, Hasan Tan Karcı, Ceylin Yeşil, Ali Çetin, Nidai Tancer, Mustafa Kızılkaya, Hakan Yozcu ve İlke Susuzlu rol alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474