banner564

Merit Hotel Kongre Merkezinde,  “Corona Virüsü ve El Hijyeni” konulu eğitim gerçekleşti

Tüm personel bilgilendirildi

Merit Hotel Kongre Merkezinde,  “Corona Virüsü ve El Hijyeni” konulu eğitim gerçekleşti
banner598

Merit Crystal Cove Hotel Kongre Merkezinde hafta içi Sağlık birimi Sorumlusu Muazzez Kara ve Gıda Mühendisi Esra Kaymakamtorunları tarafından  “Corona Virüsü ve El Hijyeni” konulu eğitim tüm otel personelinin katılımı ile gerçekleşti.
Gerçekleştirilen eğitimde, düzenli sağlık kontrolü, el ve kişisel hijyen eğitimi, dezenfektan kullanımının önemi, immün sistemi yüksek tutmak, hastalığın sebepleri ve etki eden ilaçlar hakkında eğitim yapılarak otel içerisinde çalışan personellerin bilgilendirilmesi sağlandı. 
Tayvanlı ve Japon doktorların tavsiye etmiş olduğu “10 saniye nefes tutma egzersizi” ile kendini test etme ve 15 dakikada bir bol su tüketiminin önemini tüm katılımcılarla paylaşan Muazzez Kara, otelin çeşitli departmanlarından katılım sağlayan personelleri corona virüsünün yayılmasını önleme konusun da bilgilendirdi. 
Mücadele için kişisel hijyen kurallarından özellikle doğru tarzda ve doğru ürünlerle yapılan el hijyeni toplu alanlarda konulması gereken mesafe, immün sistemi(vücut direnç sistemini)yüksek tutmak için doğru beslenme ve dinlenme ilkeleri üzerinde duruldu.
Günümüzün korkulu rüyası Corona virüsünden korunmayı sağlamak ve hizmet sektöründe kaliteli, güvenilir hizmet verme konusunda büyük ölçüde bilinçlendirme sağlayan eğitim sonunda katılımcıların soruları cevaplandı. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Bahadır çerez  Facebook AP
Halit Bahadır çerez Facebook AP - 4 yıl Önce

Kesinlikle ciddi bir husus bu yaşananlar gereksebankalar da alınan tedbirlere uyan ve uyduran personel arkadaşlara da nurdan bir iletim olacak 2 yılda veremedikleri hesapları ki akbank taş gibi kurumsal bir firma da yaşanması beni üzdü bir sabancı holding çalışanı olarak geçtiğimiz dönemlerde fakat iş bankası hesaplar ve kişilerle anlık bir hesaba griş ve çıkış olduğunu dekont lar ile bildiride bulundu yor evet korono salgını oranında tedbirler 10 üstü 10 fakat hizmet 00000.yani benim yaşadıklarımı sizler yaşaamamanız adına tebrikler duyarlılığınız için sağlıklı günler dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473