banner564

Güney'de otellere destek tam

Rum Turizm Bakanlığı, otellere destek olmak amacıyla yerli halk için tatil paketi hazırladı

Güney'de otellere destek tam
banner598

 Rum Yönetimi, yabancı turist sayısının yetersiz olmasını dikkate alarak, otelleri desteklemek amacıyla yerlilere yönelik bir tatil paketi hazırladı.

  Rum Haber Ajansı’na göre; Bakanlar Kurulu tarafından onaylanan plan, Kıbrıs’ta daimi ikamet edenler için geçerli olacak. Hükümet, kapsam dahilindeki otelleri kullanacak olanların giderlerinin yüzde 25’ini karşılayacak.
  Açıklamada; planın temel hedefi, Güney Kıbrıs’ın çeşitli bölgelerinde yerel işletmelerin desteklenmesi olup bu nedenle planda yer alacak otellerin müşterilerine sadece kahvaltı sunacağı belirtildi.
Turizm Müsteşarlığına göre planının genel amacı, turizm mevsiminin uzatılması ve Kıbrıslıların vatanlarının çeşitli güzellikleri ile tanışması. Ayrıca; Covıd-19 salgını nedeniyle dünyanın içinden geçtiği ekonomik durgunluğu ve istihdam sorununun azaltılması amaçlanıyor.
  Plan 1 Eylül’de başlayıp 30 Kasım 2020’ye kadar geçerli olacak ve iki kişilik otel fiyatının kahvaltı dâhil gece başına eylül ayında en fazla 80 Euro, Ekim’de 70 ve Kasım’da 60 Euro olmasını öngörüyor. 
  Otel masrafının yüzde 25’i Rum Turizm Müsteşarlığı tarafından karşılanacak ve aileleri ile aynı odada kalacak olan çocuklar için para ödenmeyecek. Fiyatlar en az iki gece için geçerli olacak. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
yahya
yahya - 4 yıl Önce

biz de kktc kırbaç baketi hazirladik...
gelin gelin kırbaçlayalim kampanyasi
:-)

Turkish power
Turkish power - 4 yıl Önce

BU ayran budalaligina devam edip hukumeti zora sokacam diye it...lik yapin sonra da aglayin yok ucakla mi geldiler yok gemiyle mi geldiniz yok grev yapariz yok boykot yapariz bok pusuruk rum yalakaligi ama ne yaparsaniz yapin sonu tum kibris ve adalarin fethi

mehmet ilker
mehmet ilker - 4 yıl Önce

Ya yalvarmakl olmuyor turist akini .Guneydede turist yok

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474