banner564

Seferler başlıyor

Royal Caribbean kruz gemisi Limasol limanına demirledi

Seferler başlıyor
banner598

   Limasol-Hayfa-Rodos-Kuşadası arasında sefer yapacak olan Royal Caribbean kruz gemisinin Limasol limanına demirlediği ve seferlerin yakında başlayacağı bildirildi.

   Casino’lu gemi seferleriyle turizme önemli katkı sağlanacağını söyleyen Rum Turizm Müsteşarı Kostas Koumis, yolcu indirme ve bindirme işlemlerinin sadece Limasol ve Hayfa’da yapılacağını söyledi.
   Dev kruz gemisinin 2 bin yolcu kapasiteli olduğu ve her türlü konforu sunduğu belirtilirken, önümüzdeki haftalarda Limasol-Hayfa-Rodos-Kuşadası’na ilaveten Santorini, Pire ve Mikonos’un da ilave edileceği kaydedildi.
   Royal Caribbean ‘Rhapsody’ kruz gemisinin Liömasol limanına demirlemesi nedeniyle düzenlenen törende Rum gemicilik müsteşarı Marina Hacımanolis de bir konuşma yaptı ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz M Kent
Aziz M Kent - 11 ay Önce

AQCABA CRUZ LAR BIZDE NE ZAMAN BASLAR

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 11 ay Önce

Ha gayret tanınmaya az kaldı ! Azerbaycan Pakistan , Libya ve Gana KKTC’yi tanıyınca Rumlar ile AB , BM ve Güvenlik Konseyi de gözlemci ve seyirci KKTC’yi tanıyınca Mağusa Limanımıza Royal Carebbian Kruz gemileri gelip Binlerce paralı Turist getirecektir , ha gayret adım adım KKTC ile tanınmaya gidiyoruz ?????

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473