banner564

2 kiloyu aşkın uyuşturucu bulundu

Patron kim?

2 kiloyu aşkın uyuşturucu bulundu
banner598

Güneyden kuzeye geçmeye çalışırken yakalanan Daniel Emekawuru’nun üzerinde 2 kiloyu aşkın uyuşturucu bulundu
Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde gizli bir şekilde güneyden kuzeye geçmeye çalışan Daniel Emekawuru suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan zanlının üzerinde yapılan aramada 600 gram bonzai, bin 800 gram hintkeneviri bulundu. Zanlı ilk sorgusunun ardından karantinaya alınarak, PCR testi yapıldı. Zanlı test sonuçları çıkıncaya kadar izole edilirken, dün gıyabında tutuklama duruşması yapıldı.
Mahkemede iddiaları aktaran polis, zanlının 25 Ocak 2021 tarihinde saat 20.50 sıralarında Haspolat bölgesinde Güney Kıbrıs’tan gelerek gizlice Kuzey Kıbrıs’a geçmeye çalışırken yakalandığını söyledi. Polis, yakalanan zanlının üzerinde arama yapıldığını; 600 gram sentetik cannabionid (bonzai) ve bin 800 gram hintkeneviri ele geçirildiğini belirtti. 
Polis memuru, zanlının Güney Kıbrıs’tan gelmesi nedeniyle izole edildiğini ve PCR testinin yapıldığını ancak henüz sonucunun çıkmadığını söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlının test sonucunun beklendiğini ifade ederek, bir gün süre istedi.
Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
kırlangıç
kırlangıç - 3 yıl Önce

BU ÜLKENİN İDARECİLERİ YÜZÜNDEN ,BURDA HAİNLER KONUŞLANDI... ÜNİVERSİTECİKLER BAHANE, UYUŞTURUCU VE FUHUŞ TRAFİĞ ŞAHANE !!!! ZENCİLER ÜLKENİN İÇİNE ETTİ HALA NALET OLASI ....LAR UYANACAK VE BUNLAR DEPORT EDİLECEK...

kırlangıç
kırlangıç - 3 yıl Önce

KAMUFLAJ İÇİN ZENCİLER ,PAZAR GÜNLERİ KİLESEYE GİDER HAFTANIN 7 GÜNÜ DE BU İŞLERİ YAPAR.ÜLKE YOL GEÇEN HANIN, AAK, DURUM FELAKET. !!! MECLİS İSTİFA !!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474