banner564

29 milletvekili güvenoyu verdi

Emekli polisleri kabul eden Töre, bazı çevreler tarafından hükümetin meşruluğunun sorgulanmasını doğru bulmadığını söyledik

29 milletvekili güvenoyu verdi
banner598

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Nurettin Çırakoğlu Başkanlığındaki KKTC Polis Emeklileri Derneği heyetini kabul etti.
Kabulde bir konuşma yapan Başkan Töre, Kıbrıs Türk halkının özellikle ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini belirterek dünyada yaşanan birçok sıkıntının yansımalarının ülkede de hissedildiğini söyledi.
Yaşanan istikrarsız süreçlerin ardından hükümetin kurulduğunu ve güvenoyu alarak görevine devam ettiğini anımsatan Başkan Töre, bazı çevreler tarafından hükümetin meşruluğunun sorgulanmasını doğru bulmadıklarını kaydetti.
Hükümetin meşru olarak 29 milletvekilinin güvenoyu ile yoluna devam ettiğini vurgulayan Töre,  geçmiş süreçlerde Meclis çalışmalarında yaşanan gerilemelerin büyük bir gayretle aşılmaya çalışıldığını kaydetti.
Töre, hükümetin uzun ömürlü olmasını dileyen ve ancak ülke için arzu edilen başarılı çalışmalara bu şekilde imza atılabileceğine değindi.
Töre: “Ne günlerden ne günlere geldiğimizi bilmemiz lazım. Ülkede yaşadığımız sıkıntıların olduğu bir gerçektir. Ama bu sıkıntıları aşmak hem hükümetimizin ve parlamentomuzun görevidir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit kondo
Halit kondo - 2 yıl Önce

Birsey soyleycem terbiyem musait degil

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473