banner564

600 yatak kapasiteli

Park Palace Residance, Girne Üniversitesi Karakum Kampüsünde hizmete açıldı

600 yatak kapasiteli
banner598

 Girne Üniversitesi tarafından öğrenci ve öğretim üyelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve üniversite misafirlerini ağırlamak amacıyla oluşturulan 600 yatak kapasiteli “Park Palace Residance”  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde; Girne Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gökmen Dağlı ile Prof. Dr. Rüveyde Bundak, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, milletvekilleri Hasan Taçoy ile Ersin Tatar, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Zorlu Töre birer konuşma yaptı.
Açılış töreninde ilk sözü alan Girne Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen Dağlı, çağın gerektirdiği her türlü donanım ve konfora sahip olan Park Palace Residance’ın, güvenli ve nitelikli öğrencilik yaşamını deneyimleyecek olan üniversite öğrencilerine büyük oranda fayda sağlayacağını ifade etti.
Girne Üniversitesi Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Rüveyde Bundak da yaptığı konuşmada, Park Palace Residance’ın öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarını ev ortamı konforuna en yakın şekilde sunan, öğrenci ve öğretim üyelerinin sosyal yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak bir yuva olarak inşa edildiğini söyledi.

Günsel: Yatırımlar yapmaya devam edeceğiz
Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel açılışta yaptığı konuşmada, 15 bin metrekare büyüklüğünde, 600 yatak kapasiteli Park Palace Residance ülke eğitimine, ekonomisine, sağlığına, sanatına ve teknolojik gelişimine önemli bir satır başı olduğunu belirtti.
Park Palace Residance’ın Girne şehrine yeni modern bir yaşam alanı sağlayacağını ifade eden Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Günsel, yenilikçi ve gelişimci bir vizyonla daha büyük eserlere imza atarak ülke gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Park Palace Residance açılış kurdelesi kesilerek binalar gezildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473