banner564

7 gün daha hücredeler

Girne’de ele geçirilen uyuşturucu ile ilgili tutuklanan Hürol Zerman, Onur Oğuzca ve Selahattin Çakmak aleyhindeki soruşturma devam 

7 gün daha hücredeler
banner598

 Narkotik ekiplerinin Girne’de bir eve düzenledikleri uyuşturucu operasyonunun ardından, tutuklanan Hürol Zerman, Onur Oğuzca ve Selahattin Çakmak aleyhindeki soruşturma devam ediyor. 

Aleyhlerinde alınan birer günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar, dün ek süre talebi ile yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. 
Mahkemede şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, zanlılar Hürol Zerman, Onur Oğuzca ve Selahattin Çakmak’ın uyuşturucu madde Hintkeneviri “Alma” ve “Verme” suçlarından tutuklandıklarını anlattı. 
Polis memuru Ahmet Bayram, zanlı Zerman’ın Girne’deki evinde mahkeme emri ile yapılan aramada salonda 15 gram ağırlığında Hintkeneviri ele geçirdiklerini söyledi. 
Bayram, Zerman’dan yapılan sorgulamada konu maddeyi 500 TL karşılığında zanlı Onur Oğuzca’dan satın aldığını itiraf etmedi üzerine Oğuzca’yı aynı gün Girne’de tespit ettiklerini belirtti. 

Oğuzca takibe alındı
Soruşturma memuru Ahmet Bayram, zanlı Onur Oğuzca’yı yönetimindeki KWW 314 Güney Kıbrıs plakalı araç ile Girne içinde yakın takibe aldıklarını, zanlının fark etmesi üzerine ise aracı geri geri sürerek kaza yaptığını ve iki araca çarparak durabildiğini kaydetti. 
Bayram, Oğuzca ve araçta yolcu olarak bulunan Selahattin Çakmak’ın araçtan inerek kaçtıklarını ve ara sokaklarda makul güç kullanarak kısa sürede tutuklandıklarını ifade etti. 

İki ayrı bölmede 43 gram…
Zanlı Onur Oğuzca’nın kullanımındaki KWW 314 plakalı araçta yapılan aramada iki ayrı bölümde toplam 43 gram Hintkeneviri ele geçirildiğini ifade eden Bayram, uyuşturucu kesiminde kullanılan bıçağın da emare olarak alındığını söyledi. 
Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Bayram, analiz sonuçlarının henüz gelmediğini ifade ederek soruşturma maksatlı zanlıların 7’şer gün daha tutuklu kalmalarını talep etti. Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlılar aleyhinde soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek 7’şer gün daha tutuklu kalmalarına karar verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473