banner564

Akıncı: “Oy patlaması yapacağım”

Akıncı, “Bu seçimin birinci turunun da ikinci turun da birincisi olacağıma yürekten inanıyorum” dedi

Akıncı: “Oy patlaması yapacağım”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı dün sabah Mağusa’da sırasıyla Gümrük Dairesi, Serbest Liman ve bölgesi, Mağusa Limanı, Gelir ve Vergi Dairesi, Sürüş Ehliyeti Müfettişliği, Limanlar Dairesi Müdürlüğü, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, Hukuk Dairesi, Sosyal Sigortalar, İhtiyat Sandığı, Çalışma Dairesi, Kaymakamlık, Çevre Koruma Dairesi, Jeoloji Maden Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, TBK Gaziler Derneği, İtfaiye ve Posta Dairesini ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.
Akıncı ayrıca önceki gün konuk olduğu bir televizyon programında gazeteciler ve seyircilerden gelen soruları yanıtladı.
Akıncı, televizyon programında yaptığı konuşmada, gerçek anketlerin sokakta olduğuna inandığını, bunun özellikle son yerel seçimde de görüldüğünü kaydederek, anketlerin değil, sokağın nabzının gerçek sonuca ulaştığının altını çizdi.
Sokağın nabzının, geçtiğimiz gün açıklanan anketle de farklı attığını belirten Akıncı, şöyle devam etti:
“Benim inancım odur ki bu seçimde çok gizli oyum var. Belki de sonuç bundan dolayı böyle. Ancak günün sonunda bu seçimin birinci turunun da, ikinci turun da birincisi olacağıma yürekten inanıyorum. Ama esmekte olan hava, oy patlaması ihtimalini de içerir”
Akıncı, tahminine göre oylarını anketlere yansıtmayan insanların değişik görüşlerden ve siyasi partilerden kendini destekleyenler olduğunu, bu nedenle gerçek düşüncelerini yansıtmadıklarını belirtti. Akıncı, “Gizli oyların kararsız oylar olduğunu düşünmüyorum. Kararlı olup da açıklamak istemeyen insanlar olduğunu düşünüyorum. İnsanımız kararlı ve bunu sandığa yansıtmak için 19 Nisan’ı bekliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474