banner564

Aşırı alkol başını yaktı

Kız arkadaşıyla ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle annesini çakı ile yaralayan Alpay Sadrazam tutuklu yargılanacak

Aşırı alkol başını yaktı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da meydana gelen olayda kız arkadaşıyla ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle annesi Bengiz Uğur’u (55) çakı ile yaralayan Alpay Sadrazam (28) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Annesini boynundan ve sırtından yaralayan ve “Seni öldüreceğim” diyerek tehdit eden zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Olay esnasında 184 promil alkollü olduğu belirtilen zanlı, ‘katle teşebbüs’ suçundan yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Soruşturmayı yapan polis, 09 Kasım 2019 tarihinde saat 22.30 sıralarında Lefkoşa’da meydana gelen olayda, zanlının kız arkadaşından ayrılmasına sebep olduğu gerekçesi ile yüzde 184 promil alkollü içki tesiri altında bulunduğu esnada annesi Bengiz Uğur’a çakı ile saldırdığını söyledi.
Polis, zanlının çakı ile Bengiz Uğur’un sol çene alt kısmından boğazına doğru 3 santim ve sırt kısmında bir santim kesi yapmak suretiyle katle teşebbüs ettiğini ifade etti. 
Zanlının annesini yaraladıktan sonra da "Seni öldüreceğim" demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydeden polis, ayrıca elleri ve ayakları ile annesini ciddi bir şekilde darp ettiğini açıkladı. 
Polis memuru, zanlının tekme atarak evdeki bazı eşyalara da zarar verdiğini belirtti.
Bengiz Uğur’un Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiğini kaydeden polis, zanlının da mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını anımsattı.
Polis, bu süre içerisinde soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmesini talep etti.
Mahkeme zanlının işlediği suçun vahametine dikkat çekerek, tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ayı aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474