banner564

‘Birlikte mücadele’

Naimoğulları, üretici ve sivil toplum örgütlerini yarın Lefkoşa’da yapacakları eyleme davet etti

‘Birlikte mücadele’
banner598

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, tüm üretici ve sivil toplum örgütlerine yarın yapacakları eyleme katılarak, birlikte mücadele etme çağrısında bulundu.
Naimoğulları yazılı açıklama yaparak, birlik olarak yarın eylem yaparak, sokağa inme kararı aldıklarına işaret ederek, hayvan üretici ve yetiştiricilerinin sadece kendi gelecekleri için değil, halkın ve tüm sektörlerin geleceği için bu mücadeleyi başlatmış olduğunu söyledi.
Naimoğluları, açıklamasında şunları kaydetti:
“Yolun sonu görüldü; hayvan üreticisi ve yetiştirici sokağa çıkıyor. Pazartesi yapılacak eylem için tüm üretici ve sivil toplum örgütlerine çağrı yapıyoruz. Bu mücadele toplumsal mücadeledir. Bu mücadele bitmez tükenmez zamlara karşı mücadeledir. Bu mücadele var olma mücadelesidir. Bu mücadele gelecek mücadelesidir. Bu mücadele ekmek, emek ve alın terinin mücadelesidir. Bu mücadele toplumu idare edemeyen beceriksizlere karşı yapılan mücadeledir.”
Naimoğulları, “Hayvancı sadece kendinin geleceği için değil, bu sektörden ekmek yiyen en az 60 bin kişi ve halkımızın geleceği için bu mücadeleyi başlatmıştır. Ne üreticinin, ne esnafın, ne asgari ücretlinin ve ne de halkın dayanacak gücü kalmıştır. 31 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan eyleme tüm üretici örgütlerini ve sivil toplum örgütlerini birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz” dedi.
Eylemciler, yarın saat 10.00’da, Gönyeli ve Hamitköy çemberlerinde buluşarak Tarım Bakanlığı’na yürüyecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473